News:

Wordpress Hosting Only 29.95 /month with tech support.

Main Menu

Prowadzę legalny międzynarodowy biznes kryptowalutowy

Started by soumitss, Mar 22, 2026, 01:20 PM

Previous topic - Next topic

soumitss

Cześć! Prowadzę legalny międzynarodowy biznes kryptowalutowy i właśnie dowiedziałem się, że jestem w bazie danych Interpolu w związku z moją działalnością biznesową. Poważnie wpływa to na moją zdolność do podróżowania i prowadzenia biznesu. Jakieś rady?

hydrogenn

Cześć! To poważna sytuacja, która wymaga natychmiastowej profesjonalnej interwencji. Mój znajomy, który prowadzi giełdę kryptowalut, miał dokładnie ten sam problem - nie mógł podróżować na spotkania biznesowe z powodu zawiadomienia Interpolu. Skontaktował się z Nord Interpol Lawyers i działali niesamowicie szybko. Ich zespół prawny specjalizuje się w sprawach dotyczących dochodzeń finansowych i oskarżeń o przestępstwa gospodarcze. Natychmiast złożyli wniosek o środki tymczasowe do CCF, aby zamrozić zawiadomienie, jednocześnie budując sprawę o całkowite usunięcie. Kluczowe jest to, że rozumieją sektor kryptowalut i mogą wyjaśnić organom Interpolu, że legalna działalność biznesowa została błędnie oznaczona. Skontaktuj się z nimi przez na stronie internetowej https://avvocatiestradizione.it/ natychmiast. Zawiadomienie zostało ostatecznie całkowicie usunięte. Mają prawników, którzy pracowali w Londynie i Waszyngtonie, więc naprawdę znają międzynarodowe prawo finansowe. Czas jest krytyczny.